Política de privacitat

Política de privadesa

Míctic Viatges SL es compromet a salvaguardar la vostra privacitat. Posi’s en contacte amb nosaltres a info@mitic.es si teniu alguna pregunta o problema sobre l’ús de les seves dades personals i us ajudarem amb molt de gust.

En utilitzar aquest lloc o els nostres serveis, vostè accepta el processament de les seves dades personals tal com es descriu en aquesta Política de privadesa.

Aquesta Política de privadesa forma part dels nostres Termes i condicions; En acceptar els Termes i condicions, també accepteu aquesta Política. En cas de col·lisió dels termes utilitzats en els Termes i condicions i la Política de privadesa, aquest últim prevalgui.

Taula de continguts

 1. Definicions utilitzades en aquesta política
 2. Principis de protecció de dades que seguim
 3. Quins drets tens respecte a les seves dades personals
 4. Quines dades personals recopilem sobre vostè
 5. Com fem servir les seves dades personals
 6. Qui més té accés a les seves dades personals
 7. Com protegim les seves dades
 8. Informació sobre galetes
 9. Informació de contacte

Definicions

Dades personals : tota la informació relacionada amb una persona física identificable o identificable.
Processament : qualsevol operació o conjunt d’operacions que es realitzin en dades personals o en conjunts de dades personals.
Subjecte de les dades : persona física amb dades personals que s’estan processant.
Infantil : persona física menor de 16 anys.
Nosaltres / nosaltres (ja sigui en majúscules o no) – Míctic Viatges SL

Principis de protecció de dades

Ens comprometem a seguir els següents principis de protecció de dades:

 • El processament és lícit, just i transparent. Les nostres activitats de Processament tenen fonaments legítims. Considerem sempre els seus drets abans de processar dades personals. Us proporcionarem informació sobre processament a petició.
 • El processament es limita al propòsit. Les nostres activitats de processament corresponen a la finalitat per la qual es van recollir les dades personals.
 • El processament es realitza amb dades mínimes. Només recollim i processem la quantitat mínima de dades personals requerides per a qualsevol propòsit.
 • El processament es limita amb un període de temps. No guardarem les seves dades personals durant més temps del necessari.
 • Farem tot el possible per garantir la precisió de les dades.
 • Farem tot el possible per assegurar la integritat i la confidencialitat de les dades.

Drets del subjecte de les dades

El subjecte de dades té els drets següents:

 1. Dret a la informació: el que significa que teniu dret a saber si s’estan processant les seves dades personals; quines dades es recullen, d’on s’obté i per què i per qui es processa.
 2. Dret d’accés: el que significa que té dret a accedir a les dades recopilades de / sobre vostè. Això inclou el vostre dret a sol·licitar i obtenir una còpia de les seves dades personals recollides.
 3. Dret a la rectificació, és a dir, té dret a sol·licitar la rectificació o l’esborrament de les seves dades personals inexacta o incompleta.
 4. Dret a esborrar: en determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la supressió de les dades personals dels nostres registres.
 5. Dret a restringir el processament: és a dir, quan s’apliquin determinades condicions, teniu el dret de restringir el processament de les seves dades personals.
 6. Dret d’oposició al processament: és a dir, en alguns casos, el dret d’oposar-se al tractament de les seves dades personals, per exemple, en el cas del màrqueting directe.
 7. Dret d’oposar-se al processament automàtic; és a dir, té dret a oposar-se al processament automàtic, inclosos els perfils; i no estar subjecte a una decisió basada exclusivament en processament automatitzat. Aquest dret es pot exercir sempre que hi hagi un resultat del perfil que produeixi efectes legals relatius a o que afectin significativament.
 8. Dret a la portabilitat de dades: teniu dret a obtenir les seves dades personals en un format llegible per màquina o, si és possible, com a transferència directa d’un processador a un altre.
 9. Dret d’presentar una queixa – en cas que rebutgem la vostra sol·licitud sota els Drets d’accés, us proporcionarem un motiu pel qual. Si no esteu satisfet amb la vostra sol·licitud, contacteu amb nosaltres.
 10. Dret d’ajuda de autoritat de supervisió – que significa que té dret a l’ajuda d’una autoritat de supervisió i al dret d’altres recursos legals, com ara reclamar danys.
 11. Dret de retirar el consentiment: teniu dret retirar qualsevol consentiment indicat per al processament de les seves dades personals.

Dades que recopilem

Informació que ens ha proporcionat
Aquesta podria ser la vostra adreça de correu electrònic, el nom, l’adreça de facturació, l’adreça de casa, etc, principalment la informació necessària per oferir-vos un producte / servei o per millorar la vostra experiència amb nosaltres. Deseu la informació que ens proporcioneu per poder fer comentaris o realitzar altres activitats al lloc web. Aquesta informació inclou, per exemple, el vostre nom i adreça de correu electrònic.

Informació recopilada automàticament sobre vostè 
Això inclou informació que s’emmagatzema automàticament per galetes i altres eines de sessió. Per exemple, la informació del carro de la compra, la vostra adreça IP, el vostre historial de compra (si n’hi ha), etc. Aquesta informació s’utilitza per millorar l’experiència del vostre client. Quan utilitzeu els nostres serveis o consulteu els continguts del nostre lloc web, es podran iniciar les seves activitats.

Informació disponible públicament
Podríem recollir informació sobre vostè que està disponible públicament.

Com fem servir les seves dades personals

Utilitzem les seves dades personals per tal de:

 • Proporcinar el nostres servei. Això inclou, per exemple, registrar el vostre compte; oferint-vos altres productes i serveis que heu sol·licitat; oferint-vos articles promocionals a la vostra sol·licitud i comunicant-vos en relació amb aquests productes i serveis; comunicar-se i interactuar amb vostès; i notificar-vos de canvis a qualsevol servei.
 • Millorar l’experiència del client;
 • compleix una obligació de conformitat amb la llei o el contracte;
 • per enviar-vos ofertes personalitzades.
 • realitzar qüestionaris sobre la satisfacció del client
 • Per enviar-vos butlletins i ofertes de campanya
 • Per enviar-vos la nasotra Newsletter

Processem les seves dades personals per complir l’obligació de fer-se càrrec de la llei i / o utilitzar les seves dades personals per a les opcions que estableix la llei. Ens reservem el dret d’anonimitzar dades personals recollides i utilitzar aquestes dades. Usarem dades fora de l’abast d’aquesta Política només quan estigui anonimitzat. Desem la vostra informació  recopilada sobre vosaltres durant el temps que sigui necessari amb finalitats comptables o altres obligacions derivades de la llei, però no superior a 3 anys.

Podem processar les seves dades personals amb finalitats addicionals que no s’esmenten aquí, però són compatibles amb l’objectiu original per al qual es van recollir les dades. Per a això, vetllarem per que:

 • El vincle entre els propòsits, el context i la naturalesa de les dades personals és adequat per a un processament posterior;
 • El processament addicional no perjudiqui els seus interessos i
 • H haurà una protecció adequada per al processament.

Us informarem de qualsevol altre procediment

Us informarem de qualsevol altra tramitació i finalitats.

Qui més pot accedir a les seves dades personals

No compartim les seves dades personals amb desconeguts. Les dades personals sobre vostè es proporcionen, en alguns casos, als nostres socis de confiança per fer que el servei sigui possible o millorar la vostra experiència amb el client. Compartim les seves dades amb:

Els nostres associats de processament:

 • Mailchimp, una aplicació d’enviament de correus electrònics
 • CDMON un proveïdor de serveis d’internet

Només treballem amb socis de processament capaços d’assegurar un nivell de protecció adequat per a les seves dades personals. Divulgem les seves dades personals a tercers o funcionaris públics quan estem obligats legalment a fer-ho. Podem revelar les seves dades personals a tercers si l’ha consentit o si hi ha altres motius legals.

Com protegim les seves dades

Fem tot el possible per mantenir la seguretat de les dades personals. Utilitzem protocols segurs per a la comunicació i la transferència de dades (com HTTPS). Utilitzem anonimització i pseudonimització on sigui adequat. Seguim els nostres sistemes per a possibles vulnerabilitats i atacs.

Encara que fem tot el possible, no podem garantir la seguretat de la informació. Tanmateix, ens comprometem a notificar a les autoritats competents sobre les infraccions de dades. També us notificarem si hi ha una amenaça als seus drets o interessos. Farem tot el que puguem raonablement per evitar violacions de seguretat i ajudar a les autoritats si es produeixin infraccions.

Si teniu un compte amb nosaltres, tingueu en compte que heu de mantenir el vostre nom d’usuari i contrasenya en secret.

Nens

No tenim la intenció de recollir ni recopilar informacions de nens. No ens dirigim als nens amb els nostres serveis.

Utilitzem Google Analytics per mesurar el trànsit al nostre lloc web. Google té la seva pròpia Política de privadesa, que podeu consultar aquí . Si voleu desactivar el seguiment de Google Analytics, visiteu la pàgina d’exclusió de Google Analytics

Informació de contacte

Autoritat de supervisió
Correu electrònic: internacional@agpd.es
Telèfon: +34 91399 6200

Canvis a aquesta Política de privacitat

Ens reservem el dret de fer canvis a aquesta Política de privacitat.
L’última modificació es va fer el 23 de maig de 2018.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

Ús de cookies

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies segueixi el següent enllaç per Més informació política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
error: Content is protected !!
Share This